Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Helse og kosthold
      • Brødskala´n
      • Kutt matsvinnet

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Fagbrev på jobb
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1133 resultater:
      1. Økning i antall søkere til restaurant- og matfagene

        Etter mange år med jevn nedgang, ser nå trenden ut til å snu. I fjor stoppet nedgangen opp og tallene for 2024 viser en økning i hele 7 % i antall søkere til restaurant- og matfagene.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/okning-i-antall-sokere-til-restaurant--og-matfagene Nyhet
      2. Ny bakersvenn på Bakst og Brygghuset

        Lars Helge Larsen har vært bakelærling på Bakst og Brygghuset i Bergen. Han fikk svennebrevet 26. februar. Vi gratulerer og ønsker Lars lykke til videre!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/lars-helge-larsen-bakst-og-brygghuset Fagutdanning, Opplæringskontorer
      3. Vi er klare med årets Bransjeundersøkelse!

        Hvert år gjennomfører BKLF en bransjeundersøkelse for å kartlegge utvikling i bransjen, og hvilke ønsker og behov bransjen har for ulike tjenester. Her har alle mulighet til å gi oss både ris og ros for det arbeidet som bransjeforeningen gjør eller ikke gjør.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/vi-er-klare-med-arets-bransjeundersokelse
      4. Generalforsamling med fagseminar

        Velkommen til generalforsamling i Baker- og Konditorbransjens Landsforening! Etter generalforsamlingen blir det fagseminar, som også er åpent for ikke-medlemmer.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/generalforsamling-med-fagseminar BKLF
      5. Halvgrove pitabrød

        Vi alle kjenner vel til dei klassiske lyse pitabrøda laga på berre kveitemjøl, men kva med å prøve den kjære klassikaren ikledd ei litt sunnare drakt? – smakar like godt, men mettar lenger!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/halvgrove-pitabrod Andre artikler , Brød, Småbakst
      6. Kanelsnurrer med Ivar Bakke

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/kanelsnurrer-med-ivar-bakke Andre artikler , Småbakst
      7. Havrebrød

        Lite er bedre enn nystekt, ferskt havrebrød. Saftig, sunt og godt. Men ikke gå i «varmefella». Bruk kun tempererte råvarer og kaldt vann. Hevingen skjer uansett, bare du gir brødet nok tid. Lykke til!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/havrebrod Andre artikler , Brød
      8. Hjemmelaget Hasselnøtt-is

        Hva med å servere hjemmelaget is på 17. mai? Smaker også like godt på en varm sommerdag som på en sen kveld under teppet. Og dessuten så er jo hasselnøtter stappfulle med bra ting for deg, som f.eks vitamin E, B og magnesium, og kilde til kalsium og jern. Bare sørg for å lage nok så har du deilig hasselnøtt-is i fryseren til en hvilken som helst anledning.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/hjemmelaget-hasselnott-is Andre artikler , Dessert
      9. Terte med sjokoladecremeux

        En terte med sjokoladefyll er alltid godt når man skal kose seg. Tertebunnen kan også fylles med andre fyll; her er det bare fantasien som setter grenser.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/terte-med-sjokoladecremeux Andre artikler , Kaker, Dessert
      10. Temperer sjokolade med Tonje Holtungen

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/temperer-sjokolade-med-tonje-holtungen Andre artikler , Dessert
      • Forrige
      • Side 63 av 114
      • 1
      • ...
      • 62
      • 63
      • 64
      • ...
      • 114
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube