-
Cerealfagdagen digital 2022 - Innovativt, sunt og bærekraftig
Er du interessert i å høre mer om bakervarer med sunne og attraktive ingredienser som for eksempel grønnsaker eller alger? På den digitale Cerealfagdagen 2022 får du møte både forskere og fagfolk som kan fortelle om dette.
-
Medlemstur til Bergen med Svenneklubben
9. - 11. september blir det Medlemstur med Svenneklubben til Bergen. Vi skal besøke flere av de mest kjente bakeriene i "Vestlandshovedstaden".
-
Generalforsamling 2021 - Baker- og Konditorbransjens Landsforening
17. juni avholder Baker- og Konditorbransjens Landsforening sin generalforsamling. På grunn av pandemien blir det i år som i fjor et digitalt møte. Alle medlemmer er velkomne til å delta, men husk å meld dere på!
-
Landskonferansen for Restaurant- og matfag 2021
Landets største konferanse for deg med interesse for kompetanse og rekruttering til mat- og måltidsfagene
-
Kurs i brødbaking med norsk mel
I dette kurset lærer deltakerne baketeknikker, surdeig og brødoppslag. Kurset er beregnet for elever, lærlinger og svenner.
-