Hopp til hovedinnhold
  1. NHO
    • Alle regionkontor
    • NHO Agder
    • NHO Arktis
    • NHO Innlandet
    • NHO Møre og Romsdal
    • NHO Nordland
    • NHO Rogaland
    • NHO Trøndelag
    • NHO Vestfold og Telemark
    • NHO Vestland
    • NHO Viken Oslo
    • Alle landsforeninger
    • Abelia
    • Finans Norge
    • Fornybar Norge
    • MBL
    • NBF
    • NHO Byggenæringen
    • NHO Elektro
    • NHO Geneo
    • NHO Logistikk og Transport
    • NHO Luftfart
    • NHO Mat og Drikke
    • NHO Reiseliv
    • NHO Service og Handel
    • NHO Sjøfart
    • NHO Transport
    • Norsk Industri
    • Offshore Norge
    • Sjømat Norge
Logo
  • Arbinn
  • Bli medlem

Hva leter du etter?

      Se alle treff
      • Arbinn
      • Bli medlem

      Våre tjenester

      • Næringspolitikk og myndighetskontakt
      • Håndverksbakeri (for forbruker)
      • Sertifisering av Håndverksbakeri (for bedrift)
      • Brødskala´n

      Kompetanse

      • Bli baker eller konditor
      • Baker & Konditor Opplæring
      • Søk læreplass

      Medlemskap

      • Medlemsfordeler
      • Kontingent
      • Søknadsskjema
      • Våre medlemmer

      Om oss

      • Kontakt oss

      Baker- og Konditorlandslaget

      Nyhetsbrev

      • Meld deg på

      Bransjekalender - hva skjer?

      Medlemsportal - logg inn

      1. NHO
        • Alle regionkontor
        • NHO Agder
        • NHO Arktis
        • NHO Innlandet
        • NHO Møre og Romsdal
        • NHO Nordland
        • NHO Rogaland
        • NHO Trøndelag
        • NHO Vestfold og Telemark
        • NHO Vestland
        • NHO Viken Oslo
        • Alle landsforeninger
        • Abelia
        • Finans Norge
        • Fornybar Norge
        • MBL
        • NBF
        • NHO Byggenæringen
        • NHO Elektro
        • NHO Geneo
        • NHO Logistikk og Transport
        • NHO Luftfart
        • NHO Mat og Drikke
        • NHO Reiseliv
        • NHO Service og Handel
        • NHO Sjøfart
        • NHO Transport
        • Norsk Industri
        • Offshore Norge
        • Sjømat Norge
      1. BKLF
      2. Søk
      1086 resultater:
      1. Brødskala'n vant Intensjonsavtalens utmerkelse for sunnere markedsføring

        Intensjonsavtalens utmerkelser ble delt ut av statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, Ole Henrik Krat Bjørkholt, på seminaret "Spisevaner endres raskt i krisetider - mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv" på Umami Arena torsdag 16. februar.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/brodskalan-vant-intensjonsavtalens-utmerkelse-for-sunnere-markedsforing
      2. Gull til Smak deg frem!

        Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/gull-til-smak-deg-frem Nyhet
      3. Bekymret for økt deigimport

        Store mengder lettstekte produkter og deiger importeres fra utlandet, til en langt lavere pris enn det man klarer å produsere i Norge. — Det går på bekostning av norske arbeidsplasser og norske bakeri, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke til NRK.no. Han etterlyser en merkeordning så forbrukere kan ta mer bevisste valg.

        https://www.bklf.no/artikler/2024/bekymret-for-okt-deigimport Nyhet , Politikk og myndighetskontakt
      4. Nå kan du søke stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening

        Baker- og Konditorbransjens Landsforening har opprettet et stipendfond der svenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte til dette.

        https://www.bklf.no/artikler/2023/na-kan-du-soke-stipend-hos-baker--og-konditorbransjens-landsforening
      5. Rosenvilde VGS søker vikar

        VG2 Baker og konditor på Rosenvilde VGS har behov for en vikar i 100 % stilling i perioden 13.1 - 21.2.2025. Har du eller noen du kjenner litt tid til overs etter jul? Ta kontakt!

        https://www.bklf.no/artikler/2024/rosenvilde-vgs-soker-vikar Nyhet
      6. 17. Mai kake

        Har du ennå ikke lagd kake til 17. Mai feiringen? Her får du en oppskrift på en frisk kake med fargene av det norske flagget inni. Pyntet med friske bær.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/17.-mai-kake Andre artikler , Kaker
      7. Hvordan holde en surdeigsstarter ved like

        Denne oppskriften skal hjelpe deg å holde liv i surdeigsstarteren din, ikke selve prosessen med å lage en aktiv surdeigstarter.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/hvordan-holde-en-surdeigsstarter-ved-like Andre artikler , Brød
      8. Yoghurtrand

        Nå når det går mot sommer, og det er fint vær ute har en ikke lyst til å bruke mye alt for mye tid inne på å lage dessert. Da passer Yoghurtrand helt perfekt. Den er lett å lage og er veldig god.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/yoghurtrand Andre artikler , Dessert
      9. Pavlova

        Pavlova er den perfekte sommerdesserten, og nå når vi har vært så heldige å få sommeren på forskudd, hvorfor ikke diske opp med en frisk og lekker porsjonspavlova for å toppe helgens grillmåltid? Ja, takk!

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/pavlova Andre artikler , Kaker
      10. Lussekatter

        Disse lussekattene er utrolig gode, og for å få maksimalt ut av smaken, må du bløtlegge safranen i cognac dagen i forveien.

        https://www.bklf.no/vi-elsker-deig/lussekatter Andre artikler , Småbakst
      • Forrige
      • Side 22 av 109
      • 1
      • ...
      • 21
      • 22
      • 23
      • ...
      • 109
      • Neste
      Logo

      Besøksadresse

      Middelthuns gate 27

      0368 Oslo

      Personvernerklæring

      Besøk nettbutikken

      In English

      Nettredaktør

      Gunnar Bakke

      • Facebook
      • X/Twitter
      • LinkedIn
      • Instagram
      • Youtube