-
Brødskala'n vant Intensjonsavtalens utmerkelse for sunnere markedsføring
Intensjonsavtalens utmerkelser ble delt ut av statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, Ole Henrik Krat Bjørkholt, på seminaret "Spisevaner endres raskt i krisetider - mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv" på Umami Arena torsdag 16. februar.
-
Gull til Smak deg frem!
Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.
-
Bekymret for økt deigimport
Store mengder lettstekte produkter og deiger importeres fra utlandet, til en langt lavere pris enn det man klarer å produsere i Norge. — Det går på bekostning av norske arbeidsplasser og norske bakeri, sier direktør i BKLF, Gunnar Bakke til NRK.no. Han etterlyser en merkeordning så forbrukere kan ta mer bevisste valg.
-
Nå kan du søke stipend hos Baker- og Konditorbransjens Landsforening
Baker- og Konditorbransjens Landsforening har opprettet et stipendfond der svenner som ønsker spesialisering eller etterutdanning kan søke om inntil 15.000 kroner i støtte til dette.
-
Rosenvilde VGS søker vikar
VG2 Baker og konditor på Rosenvilde VGS har behov for en vikar i 100 % stilling i perioden 13.1 - 21.2.2025. Har du eller noen du kjenner litt tid til overs etter jul? Ta kontakt!
-
17. Mai kake
Har du ennå ikke lagd kake til 17. Mai feiringen? Her får du en oppskrift på en frisk kake med fargene av det norske flagget inni. Pyntet med friske bær.
-
Hvordan holde en surdeigsstarter ved like
Denne oppskriften skal hjelpe deg å holde liv i surdeigsstarteren din, ikke selve prosessen med å lage en aktiv surdeigstarter.
-
Yoghurtrand
Nå når det går mot sommer, og det er fint vær ute har en ikke lyst til å bruke mye alt for mye tid inne på å lage dessert. Da passer Yoghurtrand helt perfekt. Den er lett å lage og er veldig god.
-
Pavlova
Pavlova er den perfekte sommerdesserten, og nå når vi har vært så heldige å få sommeren på forskudd, hvorfor ikke diske opp med en frisk og lekker porsjonspavlova for å toppe helgens grillmåltid? Ja, takk!
-
Lussekatter
Disse lussekattene er utrolig gode, og for å få maksimalt ut av smaken, må du bløtlegge safranen i cognac dagen i forveien.